Termékeink, szolgáltatásaink

termékeinkVállalatunk profilja égetési segédeszközök gyártása. A fő termékkategóriák a következők:

Termékeink magas műszaki színvonalat képviselnek a kordierit kötésű mullit égetési segédeszköz gyártmányok palettáján. Konstrukcióink kialakításában a jól bevált hagyományos formavilágot ötvözzük a vevőnként változó specifikus igényekkel.

Valamennyi termék illeszkedő méretét szigorú tűréssel készítjük, vevőinkkel egyeztetett módszerrel ellenőrízzük.

H-tok/H-kazetta H-tok

H-tokjaink a korszerű, automatizált tetőcserép gyártás nagy pontosságú, hosszú élettartamú segédeszközei. Új forma kialakításánál fontos szempontként kezeljük a vevői igények maximális figyelembe vételét, a felhasználási körülményeket, mint a költséghatékonyságot és az esztétikai megjelenést.

Vissza a lap tetejére
U-tok/U-kazetta U-tok

Az U-tokot használó alklmazásoknál gyártmányaink kiemelkednek kiválló hőállóságukkal és hőlökésállóságukkal, nagy teherbíró képességükkel.

Vissza a lap tetejére
furatos lapfuratos lap

A furatos kordierit lap termékcsoportot folyamatosan bővülő választék jellemzi. Előnye a nagy rakható felület, kis tömeg, kiválló hőlökésállóság és a jó átszellőzés.

egyéb termékek (támaszok, gerendák, betétek)

Az egyéb termékek, támaszok, gerendák, betétek, a már alkalmazott égetési segédeszközök felhasználási lehetőségek bővítését, kiegészítését szolgálja, ill. speciális problémákra nyújt megoldást.

Vissza a lap tetejére

Copyright © 2008 HK-CERAM    designed by Art of Web
XHTML ellenőrzés CSS ellenőrzés